U njihovoj nogometnoj igri igrala su samo dva igrača. Trener je bio središnji napadač, a djevojka jako loš vratar. Toliko loš da u dvije godine nije obranila niti jedan gol. Baš kako stoji u Wikipediji, glavni i isključivi zadatak srednjeg napadača je zabijanje golova. Srednji napadač je visok, jake građe i služi za spuštanje centaršuteva upućenih od strane njegovih suigrača na zemlju. Za trenera je sve bila već osvojena utakmica. Nije propustio niti jedan centaršut, spasio je svaku loptu i uvijek dobro centrirao.

Vrijeme utakmica odvijalo se prema pravilu 2×45 minuta, katkad s produžecima 2×15. Golova je bilo gotovo uvijek izjednačeno 2:2 ili 3:3, kako kad, pa su se iz tog razloga često igrali produžeci. Tereni su bili razni; hotelske sobe, saune, sportske dvorane, auto.

Trener  je mladu djevojku, kao i svaki brižni preljubnik, upozorio na to da njemu njegova obitelj znači sve i da nema namjeru zbog nje ostaviti obitelj. Ona je odgovorila da više nema namjeru poklanjati mladost starijim muškarcima, već da joj je tu i tamo potrebno samo njegovo tijelo i iskustvo. Tako su postali najbolji prijatelji.

Treneru je strašno imponiralo što se s njime redovito nalazi prije nego što se nađe sa svojim dečkom. Kao što je već rečeno, prezgodan nogometni trener imao je prezgodnu ženu crnku s velikim grudima, baš kako djevojka voli. Međutim, problem je bio što je njegova žena bila jako ljubomorna pa treći igrač nije dolazio u obzir. Njegova žena trajno je dobila crveni karton. Osim toga, sve joj je to još ipak bilo strano i bila je dovoljno zadovoljena njime, njegovom čudnom loptom i umijećem tehniciranja.

Trenerova lopta bila je pomalo neobičnog oblika za loptu. Obla, duguljasta, dužine 23 cm i promjera 4 cm. Zapravo je bila idealna. Svi bi igrači trebali igrati upravo s takvom loptom. Iako su sami dobro igrali, treneru je uvijek bila aktualna ideja da nekako spoji ljubavnicu i ženu. Često je mladoj djevojci slao svoje kućne uratke kako bi ju potaknuo da im se pridruži. Djevojka je govorila da joj treba još vremena za razmišljanje, a potom bi se, gotovo svake večeri, sa slušalicama u ušima samozadovoljavala gledajući video njegove žene i uživala u njezinom glasnom uzdisanju. Doživjela bi vrhunac i po dvaput u tri minute.

Trenerova žena bila je boginja. Zapravo joj se više svidjela ona nego on. Tražila je sve više njenih videa i fotografija, a kad bi ju kunilingvist zadovoljavao, zamišljala bi da ju zadovoljava njegova žena. On to, naravno, nije znao. Pošto je ocijenila da trenera želi ipak dulje zadržati za sebe u tajnosti, znala je da ako žena uđe u priču, nešto će poći po krivu. Trener ju je dobro znao zadovoljiti, bez obzira na tehniku za koju bi se odlučila. Već od njegove prisutnosti je gorjela, a kada bi ju taknuo, topila se. Bio je ujedno nježan i  grub. Jezikom je znao pisati kinesku abecedu, a loptom bi zabijao samo najbolje golove.

Nikad joj nije bilo jasno zašto se u filmovima i knjigama kaže da nakon seksa soba ”miriše na seks”. Nakon trenera više nije imala tu sumnju, a jedini joj je problem bio provjetriti sobu od tuđih testosterona prije nego što joj stigne dečko.

I trener je bio iznimno zadovoljan našom junakinjom. Bila mu je toliko dobra da uz nju i ženu nije trebao još i treću, kao što je inače znao imati. Zadovoljstvo nije mogao sakriti. Svaki put kada bi bio s njom, imao bi osmijeh od uha do uha. Sva sreća, imao je i lijepe zube.

Jednom joj je umišljeno rekao:

– Znaš, jako mi je simpatično i seksi što imaš dečka, ali se jebeš sa mnom.

– Moj dečko nit je dobar za jebanje, nit je dobar za voljet. Ti si dobar za jebanje, ali ne i za voljet. Zato tebe samo  jebem. – odgovorila je.

S našom malom nije bilo zajebancije. Bila je pametna. Kužila je stvari i gdje je kome mjesto. Nije bila sebična i uvijek je dogodovštine dijelila s najboljim prijateljicama. Jednom je posjetila prijateljicu Marinu na poslu. Bila je pred razvodom i baš joj je trebalo veselo društvo naše junakinje. Pošto je imala pregršt fotografija trenerovih obnaženih loptica, odlučile su jednu poslati Marininoj kolegici Tomislavi dok su njih tri zajedno sjedile u kafiću i pile kavu. Tomislava je cijenila tradicionalne vrijednosti i seks joj nije bio previše važan. Bila je sramežljiva i nikad se s mužem nije seksala na svjetlu dana. Ukupno su se seksali otprilike 5 puta u 20 godina braka jer toliko imaju i djece. Iz tog je razloga cijela situacija bila još smješnija.

Odjednom je na Tomislavin mobitel stigla fotografija trenerovog obnaženog spolovila pod punim naponom, najboljim svjetlom i kutom slikanja. Tomislava je, u trenutku  otvaranja poruke, otpijala gutljaj kave. Kroz gutanje pustila je čudan krik i zagrcnula se. Kad je, nakon 10 sekundi, uhvatila zrak, rekla je na svom teškom kajkavskom:

– Jaaaaaaaaaaj, pa poglej! Isusek Božek, pa koji perverznjaaak jedan! Gdo mi je to pak poslal? Pa to je preeestraaašno. Kaj bum ja svom mužu povedala kad bum domof prihajala. Gdo mi je to poslal, mamu mu njegovu čemernu? Ja bum policiji sad to gore šla pokazat.

– Daj Tomislava, ne buš valjda policiju s tuđim kurcima dosađivala, možda se netko zabunil! – rekla je Marina kad je vidjela da je vrag odnio šalu.

– Kaj ti je, ja bum to sat prijavila! Sat bum ja to i svom mužu rekla, a policajci su gore, sediju za obedom. I načelnik je tam, mi smo prijatelji i on bu meni pomogel! Ovo je preestrašno!

I tako je Tomislava ustala i otišla krim policajcima i načelniku, usred njihova ručka, pokazati trenerove loptice. Policajac naše djevojke sjedio je u tom društvu i vidio kitu ljubavnika svoje djevojke, a da nije ni znao. Još joj je rekao da što se žali, da slika uopće nije loša. Sva sreća da je svima to bilo presmiješno pa se nisu sjetili pogledati s kojeg je broja slika poslana.

Jedan kratak meč održao se u toplicama. Prije nego što su ušli u saunu, odlučili su se poseksati u kabini. Seks je trebao biti kratak i žestok. Takav je i bio. Kada su završili, htjeli su, po običaju, zbrinuti kondom. No, spermiji iz kondoma već su se sami zbrinuli. Uklizili su, zajedno s kondomom, u mladu djevojku.

U tijesnoj kabini nastala je velika panika. Legla je na pod i pokušala izvući kondom, neuspješno. Njezini prsti bili su dugački samo 8 cm, a njegovi 10 cm.

– Jebem i tebe i saune i kabine i seks i taj tvoj kurac od 23 cm!

Vratila se u stojećki položaj. Stajala je u kabini raširenih nogu i nije se micala jer je imala osjećaj da svakim korakom kondom ulazi sve dublje i da njezini prirodni ženski nagoni snažno uvlače sjeme. Postala je toliko očajna da ga je poslala po kuhinjsku žlicu.

Dok njega nije bilo, sjetila se zgode svoje razvratne poznanice koja je pijana imala seks s tamponom u sebi. To je bila problematična djevojka koja danima nije primijetila da tampon truli u njoj i na kraju dobila tešku upali. Naša mala počela je sad  još više paničariti imajući osjećaj da i njena vagina počinje truliti. U 15 minuta osjećala se već oplođeno.

Kada je trener konačno došao, zgrabila je dršku žlice i nekako iščeprkala kondom van. Tada je naučila da je najgora stvar koja se može dogoditi pri seksu s obdarenim momkom – skliznuti kondom.

Pošto drama nije bila gotova, nakon saune otišla je na hitnu da joj dežurni doktor prepiše pilule za dan poslije. Sat vremena je čekala da dođe na red. Osjećala se kao da je već u trećem mjesecu trudnoće. Napokon ju je u sobu pozvala mlađa medicinska sestra. Zamolila ju je da joj opiše svoj problem. Rekla je samo da treba pilule za dan poslije i da ne može čekati do ponedjeljka. Sestra ju je zamolila da sačeka jer će doktor doći svaki čas.

Soba za hitne slučajeve bila je velika, a kreveti odijeljeni samo zastorom. Svuda su se kretali pacijenti, doktori i sestre. Konačno je došao i doktor, stariji gospodin pred penziju. Sijed, raščupan, nizak i debeljuškast. Pitao ju je za njen problem. Rekla je da je imala nezaštićeni odnos i da bi trebala pilule za dan poslije.

– Malo ste se zaigrali, mlada gospodična, dobro. Odmah ću Vam reći da nisam ginekolog i da Vam ne mogu prepisati pilule za dan poslije, ali najbolje je ipak da Vas svejedno pregledam. Sestro, pripremite gospodičnu!

Sestra je krenula prema njoj, doktor se već okrenuo i otišao po nešto, iza zastora je mogla vidjeti njegovu kutu kako se vijori. U šoku od svega došla je do zaključka i, još uvijek koliko-toliko sabrana, počela vikati:

– Danas se Bog definitivno zajebava sa mnom! Stanite! Što si vi mislite da sam ja glupa? Što imate virit u moju pizdu ako mi uopće ne možete pomoć? Što ćete time postići? Zadovoljenje svoje spolne pohote?! Perverznjak stari, doma si ženu gledaj ak ju uopće imaš! A Vi, sestro, što šutite ko pička? Je l’ svaku mladu žensku koja dođe po tablete ovak pipa, a Vi šutite i pripremate ju?!

Skočila je s kreveta i izjurila van. I dan danas joj je žao što se nije sjetila pitati ime doktora da ga prijavi. Pošto joj nije bilo pomoći, pomirila se s činjenicom da je trudna.

Iris Ban-Krošelj - Nogometni trener u ulozi igrača 3

Već je u ponedjeljak kupila test za trudnoću, iako je znala da je prerano da se prikaže  točan rezultat. Trudnoća je najgora stvar koja se može dogoditi u njenom mladom životu! Nije bilo upitno, abortirat će. Svaki je tjedan kupovala novi test za trudnoću. Iako je test i nakon dva tjedna pokazivao negativni rezultat, svejedno se je naručila kod doktorice na ultrazvuk. Taj ultrazvuk bio je isto čudan. Izgledao je poput dilda, a ginekologinja je na njega navukla rozi kondom i namazala ga lubrikantom. Nema veze, izdržat će i to. Nije prvi put da nešto takvo ulazi u nju.

– Mlada gospodična, dajte mi se opustite i malo se spustite prema meni, kaj bježite. Ovo Vam je isto ko ono kaj ima Vaš dečko, samo je malo tvrđe i hladno, a možda čak i veće. Ak je veće, onda vam savjetujem da promijenite dečka. Pametnog, kojem nebu skliznul kondom. I s malo većim, velim, jer onda mu definitivno nebu skliznul, osim ak ne izvodite neke kerefeke…

Je li moglo biti gore, ne zna. Tada vjerojatno ne. Ginekologinja je mislila da će se mlada djevojka opustiti i barem malo oraspoložiti. Međutim, i nakon pozitivne vijesti da je rezultat negativan, osjećala se trudno. Nije se smirila dok nije dobila mjesečnicu. A ni to joj nije bilo dovoljno jer je čitala da neke djevojke mogu imati mjesečnicu i svejedno ostati trudne.

U to je vrijeme baš slušala i polagala obiteljsko pravo. Dobila je odličan. Sve je zvučalo kao neslana šala. Jedina dobra stvar je da je na seminaru iz Obiteljskog upoznala budućeg dečka. Najveća noćna mora trenera se ostvarila. Mlada djevojka privremeno je pronašla ljubav života i odlučila biti vjerna, pa je sada i trener dobio crveni karton. Ni ginekologinjina šala nije bila daleko od istine – novi dečko bio je iznimno inteligentan i imao još većeg, vjerovali ili ne. Kako niti jedan muškarac u ovoj priči ne smije biti savršen, nije bio ni ovaj. Bio je pravi mamin sin.

 

Iris Ban-Krošelj