S obzirom na česta javljanja pratitelja i pratiteljica Seksoteke s raznim seksualnim upitima, Seksoteka vam omogućuje seksualno savjetovanje 1 na 1 s urednicom Seksoteke – Marinom Krležom.

Možete tražiti savjet u vezi ičega povezanog sa svojom ili seksualnošću sadašnjeg/potencijalnog partnera ili partnerice. Slobodni ste pitati ili povjeriti se u vezi svojih najdubljih seksualnih tajni. Budite uvjereni da će ostati među nama jer diskrecija je ključ ovakvih razgovora. To Marini pomaže da joj se ljudi uvijek lako otvaraju kako bi dugoročno pomogla, ali i prikupila što više ulaznih podataka i iskustava za Seksotekina daljnja istraživanja koja već 6 godina pomažu ljudima diljem Balkana da spoznaju svoju seksualnost.

Ulažite u svoje seksualno zdravlje jer ono je važan ključ za životnu sreću!

____________

  • 60 minuta audio konzultacija (mobitel, Instagram, Snapchat, Messenger) – 60 eura
  • 60 minuta audio konzultacija za studente uz predočenje iksice ili indexa – 35 eura
  • 60 minuta konzultacija uživo na javnom mjestu u vašem gradu koje Marina sama odabere – 90 eura + troškovi prijevoza

____________

Za dogovor u vezi plaćanja javite se u inbox bilo koje Marinine društvene mreže ili na e-mail seksoteka@gmail.com s hashtagom #SeksualnoSavjetovanje i Marina vam šalje podatke za uplatu. Po uplati dogovarate termin koji može biti i vikendom.

Samo hrabro i bez srama jer prihvaćanje vlastite seksualnosti (kakva god ona bila) pomoći će vam da živite kvalitetnije. Mi ZNAMO metode za takav život!