Seks u glazbi i glazba u seksu

Krajem studenog očekuje nas zanimljiva tribina za podizanje svijesti o zdravoj komunikaciji o seksualnosti preko glazbe te o kvalitetnoj glazbi koja je začinjena seksualnošću. Radi se o prvoj tribini u organizaciji dva hrvatska projekta – Seksoteke i Music Boxa – glazbenog portala. Održat će se u Klubu Sax 30. 11. 2017. godine s početkom u 19:30 sati.

Kako smo došli na ideju o ovakvoj tribini? Tako što nam je u društvu stalo do komunikacije o ugodnim i kvalitetnim stvarima. Glazba je sastavni dio svačijeg života, a komunikacije pak o seksualnosti u hrvatskom je društvu premalo, poglavito zato što ustanove poput škola i raznih institucija ne čine ništa da se Zdravstveni odgoj (te u sklopu njega i seksualni odgoj) uvedu u škole. Moderna je glazba, također, u školama kroz medijsku kulturu premalo zastupljena.

Zato smo odlučili ovakvom tribinom podići svijest o tome da se komunikacijom o seksualnosti i preko glazbe međuljudski odnosi mogu poboljšati!

Gosti tribine su:
 Remi iz Elementala
 Fil Tilen

Moderatori tribine:
 Nikola Knežević – Music Box
 Marina Krleža – Seksoteka

Seks-u-glazbi-glazba-u-seksu-maloDrugi dio tribine rezerviran je za vaša pitanja. Naše pjevače Fila Tilena i Remi, kao i osnivača Music Boxa Nikolu te osnivačicu Seksoteke Marinu moći ćete pitati sve što vam do sad o seksualnosti nisu odgovorili škola, roditelji, prijatelji. Svojim iskustvom iz glazbe, odnosno prakticiranjem seksualnosti, rado će vam dati odgovore iz prve ruke i možda vas potaknuti na neku novu perspektivu razmišljanja.

Veselimo se vašem dolasku i pratite nas na Facebooku gdje ćete biti obaviješteni o detaljima tribine! 👍