Već 4. godinu za redom U Zagrebu organizirali smo Seksotinovo da bismo Dan zaljubljenih začinili seksualnom komponentom. Radi se o Seksotekinom jedinstvenom događaju u regiji – javnom čitanju erotske poezije i proze. Za erotsku literaturu smatramo da je zapostavljena na našim prostorima i zato ju se trudimo revitalizirati.

Svake godine, u jednom od zagrebačkih kafića, ugošćujemo hrvatske autore i autorice koji čitaju vlastita književna djela. Do sad smo ugostili doajene hrvatske erotske književnosti – Borivoja Radakovića, Alojza Majetića i Peru Kvesića, kao i druge zanimljive autore i autorice poput Žarka Jovanovskog, Rosie Kuglie, Doris Pandžić, Marine Šur Puhlovski i Dunje Matić. Ove godine trebala nam je čitati fenomenalna Mani Gotovac, ali je otkazala nekoliko dana prije zbog nezgodnog pada na ledu. Čitali su zanimljiva i nježna Maja Marchig, eteričan i pitak Aleksandar Žiljak te neobična i eksplicitna Marina Krleža.

Jedna od dvije priče koje je Maja čitala bila je Bivša tajnica, dok je Aleksandar Žiljak čitao Ples pod maskama. Nakon uzbudljivog jednosatnog štiva koje je publiku možda napalilo, došao je šećer na kraju – nekoliko nagradnih natječaja u kojima smo podijelili poklone najpoznatijeg svjetskog branda seksualnih igračaka – LELO.

Seksoteka i Vinyl na Valentinovo su vam objeručke otvorili vrata i omogućili da uživate u nečem dovoljno nekonvencionalnom da bude zanimljivo i dovoljno otkačenom da bude zabavno. Ulaz je bio besplatan, kao i svake godine, a više pronađite na kreiranom Facebook događaju. Za one pak koji imaju vremena, evo videa cijelog eventa s našeg YouTubea:

I za kraj, još malo fotki… Vidimo se nagodinu, seksoljupci!


Dobitnica seksualne igračke Gigi za žene: https://www.lelo.com/gigi-2

Dobitnik muškog masažera za prostatu Hugo: https://www.lelo.com/hugo

Dobitnica seksualne igračke Tiani za parove: https://www.lelo.com/tiani-2

Primaj seksi obavijesti

Upiši svoj e-mail

Please wait...

Hvala na seksi pretplati!