Sreo sam je u karnevalskoj povorci, okrznuli smo se bokovima, pogledali. Ona u starinskoj grimiznoj haljini, pod zlatnom maskom, zlatne kose. Ja u kostimu pustolova iz nekih davnih dana, pod crnom krinkom. Veselo je podvrisnula, završila mi u rukama. Poljubila me, jer to je bila tek karnevalska povorka. Njeno tijelo uz moje, njen dah na mom obrazu, vrelina njenog poljupca na mojim usnama. Pogledi su nam se sreli: iznenadna žudnja u plavim očima. Poveo sam je za ruku i otrčali smo daleko od mase.

Kod mene, kad smo skinuli maske, navukao sam zastore. Upalila je svjetlo nad krevetom. Gledali smo se trenutak u polumraku, a zatim pali jedno drugom u zagrljaj.

Poljubila me, kratko, a onda sam joj se bacio na usne. Jezikom sam nestrpljivo pojurio ususret njenom jeziku. Slina nam se miješala, uspaljivali smo se poljupcima, hvatali dah i ponovno zaranjali jedno u drugo. Gužvao sam joj haljinu dok smo vodili ljubav poljupcima.

Želio sam je osjetiti bez ičega: tijelo uz tijelo, koža uz kožu. Razvezao sam vrpce, obnažio joj grudi. Haljina joj je šuštala kako joj se složila na pod. Provukla je ruke među nas i raskopčala mi košulju. Prstima mi je šarala preko prsiju dok mi ju je skidala s ramena i izvlačila je iz hlača.

Pošao samo joj usnama niz vrat. Zabacila je glavu i po prvi put zastenjala dok sam joj jezikom klizio do grudiju. Dlanom sam joj zašao među noge, osjetio vlažne čipkaste gaćice, natopljene nektarom iz njene pičke. Gurnula je grudi naprijed, nudeći mi ih.

Zastao sam joj pogledom na punim dojkama, okrunjenim krupnim bradavicama što su mi se nestrpljivo podavale u ritmu uspaljenog disanja. Sve što je željela bilo je ispunjenje, do kraja. Nježno me uhvatila prstima za kosu i povukla mi lice na grudi.

Jezikom sam joj dotaknuo desnu bradavicu, kružio sam oko nje, ljubio je. U trenu sam je potpuno ukrutio, a ona je klonula pred žmarcima što su joj plazili tijelom kad joj se moj dah razlio po dojci. Prstima sam joj draškao lijevu bradavicu. Kurac mi se napeo do prsnuća, sputan u hlačama.

Stenjala je kroz stisnute zube, zapljusnuta valovima užitka, poput krugova na vodi kad se baci kamen. Sve sam teže disao. Sisao sam joj bradavice poput male bebe, ljubio joj i lizao podatno meso dojki.

Lijevom mi je rukom otkopčala remen hlača. Kad se zna što se želi, onda je i jedna ruka dovoljna. A ona je točno znala što želi: tvrdi kurac utjeran u njenu vrelu pičku do kraja. Posegnula mi je u gaće i oslobodila mi ga. Nategla mi ga je par puta, prešla palcem preko glavića i on je još više poskočio, podmazan, tražeći je, žudeći za njom.

Nježno sam je povalio u postelju, ne prestajući joj žariti po prsima i dojkama. Rukama samo joj gladio napeta bedra, slao nove trzaje slasti tijelom, nepogrešivo klizao put njenih vlažnih gaćica.

Gledao sam je u oči. Prstima sam joj dotaknuo usmine kroz čipku natopljenu slašću, i to mi je bilo dovoljno, nikakve riječi više nisu bile potrebne. Uhvatio sam lastik gaćica i u jednom joj ih potezu svukao niz noge, zagledan u zlatnu šumicu orošenu kapima nektara. Htjela je izludjeti kad je osjetila moj vreli dah na svome mednožju, i moj jezik kako joj nježno dodiruje usmine. Pohlepno sam joj lizao slatku rosu. Stenjala je, vrteći glavom po jastuku, bila je sve bliže i bliže, više nije mogla izdržati.

Rastvorila se preda mnom. Gotovo je zacvilila kako sam joj rukama podigao stražnjicu. Izvila se u luk, iščekujući prvi ubod. Odlagao sam ga do zadnjeg trenutka, igrao sam se s njom: neka me malo moli, neka još malo čezne, tako je slađe za oboje.

Molila je i stenjala dok sam joj glavićem nježno milovao mačkicu. Zadirkivao sam je. Uživao sam u njenom preklinjanju kroz zube, u napetom iščekivanju na njenom licu, u nogama raširenim do kraja, u rukama što su me pozivale. A onda sam joj ga utjerao, snažno, do srži i primila ga je s užitkom. Predala mi se s krikom radosti. Predao sam joj se s urlikom, obeznanjen tim neopisivim osjećajem kad kurac klizne vaginom. Nadnio sam se nad nju, gledajući je u oči, prodirući, bodući, jebući je.

A užitak je rastao nezadrživo, neumoljivo. Dahtao sam nad njom, čela orošenog znojem, zabijao se u nju u ritmu sočne jebačine. Tijelo joj je poskakivalo pod mojim kako sam je tucao. Noktima mi je šarala znojnim leđima dok sam joj se naslađivao na grudima.

Jebali smo se, gubili se u vrtlogu, svjesni samo naših tijela. Svim me svojim bićem upijala, njena me vlažna i vrela pička uvlačila u sebe kao da me nikad više neće ispustiti. Zajedno smo jezdili do vrhunca.

A onda joj se bujica miline razlila tijelom. Svršavala je i svršavala dok sam je neumorno jebao. Izvijala se poda mnom, propinjala se, uživao sam u ritmičnom grčenju njene vagine. Prstima je gnječila posteljinu i jecala, stenjala i dahtala, bez smisla, nerazgovijetno, kroz zube, dok ju je struja nosila, plaveći je neizrecivim užitkom, vukući je u nezadrživi kovitlac, da više nikad ne izađe.

Više ni ja nisam mogao. Zario sam kurac duboko u nju, pa još jednom i još jednom, i zgrčio se, i osjetio mlazeve sperme kako mi kuljaju iz jaja i ispunjavaju je i prelijevaju se i cure joj među noge. Zajedno smo svršavali, zagrljeni, znojni, dok se bujica nije povukla i ostavila nas ležati u postelji, iscrpljene, ali smirene. Tek smo postepeno postajali svjesni graje i smijeha i vriske, i glazbe dolje na ulici, gdje je karnevalska povorka još uvijek prolazila.

Kad sam ujutro otvorio oči, bio sam sam. Iskrala se na vrhovima prstiju, da me ne probudi. Nije mi rekla kako se zove. Uostalom, kao da su imena važna. Svi nosimo maske, svaki dan, cijeli dan.

Ali, kvragu, jebao bih je! Opet i opet i opet! A onda sam oteturao u hodnik i zastao. Na kuki, na vješalici, visjela je njena maska. Uzeo sam je, djelovala je starinski. I odjednom mi se učinilo da sam je negdje već vidio. Pokušao sam se prisjetiti. Da! Staretinarnica, gore u starom gradu. Tamo ih je bilo nekoliko, sjetio sam se kako su visjele u izlogu.

Nasmiješio sam se kad sam shvatio da mi je ostavila trag. Ako mi je stalo, ako mi je bilo slatko, tako je mislila, onda ću se i potruditi da je nađem. A meni je bilo slatko. Itekako mi je bilo slatko…

 

Aleksandar Žiljak
Priča je pročitana na Seksotinovo 2019