Ja sam jedna od onih žena na koje vas je mama upozoravala. Srećom, ovaj mali Talijan nije imao mamu.

– Umrla je kad sam se rodio – rekao je.

Nemojte me krivo razumjeti. Predatori vole svoj plijen, pogotovo u onim, njima senzualno dugačkim momentima proučavanja svog objekta. Ovaj muškarac bio je otprilike moje dobi, u kasnim dvadesetima, ali zbog svoje krhke građe izgledao je puno mlađe. Uvijek sam voljela mlađe, a moja dob nikad me nije brinula.

Pred tjedan dana, na svoj trideseti rođendan, primijetila sam prve bore na svom licu i bila sam ponosna. Marguerite Duras je u svojoj knjizi „Ljubavnik“ napisala: „Imam razoreno lice.“ I moje lice je razoreno. Znak da sam živjela.

Moj mali, lijepi objekt, bio je nervozan i puno je govorio, napola na jeziku koji nisam razumjela. Ja sam kimala, jer nije doista da me zanimalo. Nedostatak razumijevanja bio je ona praznina koja se, kako je vrijeme prolazilo, punila animalnom napetošću i uspostavljala sasvim novu razinu komunikacije. Ruke su mu drhtale, sve češće je prolazio prstima kroz svoje svijetle kovrče, a ja sam svaki put gledala za njim kad je odlazio na šank po novo pivo.

Kad sam procijenila da je dovoljno pijan, rekla sam mu da možemo krenuti. Uskim, mediteranskim uličicama, odveo me do svoje zgrade. Na drugom katu, bila je njegova sobica, dio nelogično raspoređenog stana koji je dijelio sa svojim ocem. Sobica je imala zaseban ulaz, ali pri ulasku sam primijetila u njoj vrata, koja očito vode u ostatak stana, a iza tih vrata čula sam nečije hrkanje. Zaključila sam da je riječ o njegovom ocu i nadala se da ima dubok san.

Paolo – tako mu je bilo ime – zapalio je joint, valjda kako bi još dodatno smanjio svoju nervozu. Dok je uvlačio dimove, proučavala sam njegove usne, čija je punoća obuhvaćala tvrdi filter jointa. Sjedeći na niskoj fotelji kraj njegovog kreveta, pokazala sam mu prstom da mi priđe.

Ponudio mi je joint, a ja sam, odmahnuvši glavom, raširila noge i krenula otkopčavati remen na svojim hlačama. Jednom rukom vadeći remen iz hlača, drugom sam uzela joint iz njegove ruke i ugasila ga u pepeljari.

Zadrhtao je kad sam prešla remenom preko njegovog vrata i, stavivši remen u kopču, zategnula ga. Čvrsto držeći crnu, mekanu kožu, povukla sam ga kao psa prema sebi, sve dok njegovo lice nije došlo na pet centimetara od mog. Lagano otvorenih usta, gledao je u mene, teško dišući.

Mogla sam osjetiti miris marihuane u njegovom dahu. Pustila sam taj trenutak da traje, a onda polako polizala njegovu donju usnu. Odmaknuvši se, dala sam mu pogledom znak da otkopča svoje hlače, zatežući dodatno remen.

Za one koji ne znaju taj podatak, davljenje kod muškarca, čak i kad je previše popio, uzrokuje erekciju. Bila sam zadovoljna onime što vidim. Opet sam mu dala znak pogledom. Ne znajući što točno želim, zavukao si je nesigurno ruku među noge, a onda sam potvrdno kimnula glavom. Htjela sam da drka. Volim to gledati. Ali, nikad ne gledam što rade; gledam njihova lica dok to rade. Izraz uzbuđene bespomoćnosti.

Lice mu je bilo crveno od davljenja i, nakon nekoliko trenutaka, mogla sam vidjeti molećiv pogled kojim mi je htio reći da ne želi svršiti. Ne tako. Otkopčala sam svoje hlače i spustila ih preko koljena, a onda remenom povukla njegovu glavu među svoje noge. Osjetivši njegov topli jezik na svom klitorisu, izvila sam glavu unatrag, na zaslon fotelje, i zastenjala. Već sam i prije spuštanja svojih hlača bila uzbuđena.

Ližući me, svrnuo je pogled gore, na mene, i tek onda sam primijetila da su mu oči zelene. Taj pogled je izgledao bezazleno i pitomo. Ali, ni ja nisam htjela svršiti ovako.

Odmahnula sam ga od sebe i skinula svoje čizme, hlače i gaćice, a onda sam opet obukla čizme. Njih uvijek volim ostavljati na sebi. Skinula sam i majicu, a onda Paola pogurnula na krevet. Tako, samo u čizmama i grudnjaku (ako ne računam ogrlicu oko vrata), četveronoške sam se nadnijela iznad njega. Povukla sam zubima njegovu majicu na gore i polizala mu prvo lijevu, a onda desnu bradavicu dok je on stenjao.

Prelazeći jezikom preko jedne bradavice, pogledala sam ga u lice, a onda ga naglo ugrizla za meso kraj desne bradavice, na što je on tiho vrisnuo. Oslušnula sam i, kad sam čula još uvijek jasno hrkanje njegovog oca, spustila sam kukove i prešla svojim mokrim međunožjem preko njegovog, još uvijek nabreklog kurca, a onda sam ga naglo ošamarila preko lica.

Skinula sam remen s njegovog vrata i grubo stegnula oko zglobova njegovih ruku i zavezala drugi kraj o uzglavlje kreveta. Promrmljao je nešto, od čega sam uspjela razumjeti samo riječ bestia. Beštija, zvijer, životinja.

– Ja sam beštija? – pitala sam ga.

Razumio me i potvrdno kimnuo glavom.

– Da – šapnula sam mu na uho svojim poganskim, slavenskim jezikom.

Prešla sam prstima preko njegovih usana, a onda mu ugurala svoj srednji prst u usta. Gledajući ga u oči, gurala sam prst unutra i van. Spustila sam polako glavu do njegovog vrata, tako da može čuti moj dah, ali mi ne može vidjeti lice. Prešla sam usnama po njegovom vratu, a onda ga nježno ugrizla i gurnula svoj prst u njegovo grlo. Kad sam čula njegov hroptaj, izvukla sam prst, povukla se unatrag i zavukla dlan s tim, od njegove sline mokrim prstom među njegove guzove. Svaki put prije ovakvog seksa skratila bih nokte na kažiprstu i srednjaku jedne ruke. Po tom detalju mogli ste prepoznati lezbijke i žene poput mene.

Našavši prstom malu, toplu točku, prešla sam nekoliko puta preko nje, a onda polako gurnula prst. S onima kojima je prvi put da to rade, u početku moraš biti nježan. Glasno je zastenjao i malo odmaknuo nogu, što me uvjerilo da mu se ono što radim sviđa. Dohvatila sam mali butt plug i stavila na njega lubrikant. Gotovo neprimjetno zamijenivši prst vrhom te igračke, gurala sam je u njega. Proučavajući reakcije na njegovom licu, mogla sam vidjeti da mu je bio neugodan samo onaj trenutak u kojem je u njega ulazio najširi dio igračke, dok se nije kliznuo u rupu i smjestio se među mišiće.

Znam da svakome treba maksimalno deset sekundi. Njemu je trebalo osam. Osam sekundi od točke neugode do točke u kojoj se uzbuđenje pretvara u izluđujuću nemoć. Dok je stenjao i izvijao se po krevetu natežući remen, ja sam se dignula i izvukla iz vrećice u torbi strap on. Mnogi misle da je seks koji ja volim isključivo svojevrsno mentalno iživljavanje žene nad muškarcem, što je potpuno pogrešno shvaćanje. Ja uvijek svršim. I moji muškarci također.

Namjestivši testise dilda iznad svog klitorisa, zategnula sam remen koji ga drži kako se ne bi pomicao. Okrenula sam se prema Paolu i mogla sam vidjeti kombinaciju straha i uzbuđenja u njegovim očima. Odvezala sam mu ruke, ali samo da ga okrenem na trbuh i opet zavežem. Kleknuvši iza njega, između njegovih nogu, navela sam ga da digne kukove i stane četveronoške ispred mene. Obuhvativši vršak butt pluga, krenula sam ga polako vaditi van, što nije išlo teško jer su se mišići već opustili. Stavila sam lubrikant na dildo i krenula prelaziti njegovim vrhom između Paolovih guzova.

Po njegovom uzbuđenom stenjanju vidjela sam da je dovoljno uzbuđen. Ugurala sam vrh dilda u njega i laganim, sporim pokretima ulazila sve dublje, dok Paolovo uzbuđenje nije postalo toliko da se sam počeo nabijati na njega. Uvijek sam voljela glasno muško stenjanje prilikom takvog seksa. Bili su glasni kao žene. To me možda i najviše uzbuđivalo. Nagnula sam se o njegova leđa, čvrsto ga obuhvatila jednom rukom oko struka, a drugom našla njegov kurac i krenula ga drkati.

Nabijajući svoj dildo u Paola, mogla sam osjetiti gumene testise koji preko kože remena lupkaju po mom klitorisu. Znala sam da neću još dugo izdržati. Kad se preko mojih prstiju izlila njegova topla sperma, popraćena urlicima jakog orgazma, svršila sam priljubivši se o njegove guzove i divljački ga ugrizla za leđa.

Promatrajući nakon seksa igračke razbacane po krevetu i crvenilo od mog ugriza na Paolovim leđima, bila sam zadovoljna kad sam zaključila da još čujem hrkanje njegovog oca. Paolo je ležao na trbuhu, teško disao i promatrao me. Zapalila sam cigaretu i dijelila s njim dimove, a onda mi je na engleskom rekao da nikad ni sa kim nije spavao prvo večer kad ga je upoznao. Otpuhnuvši dim cigarete, zaključila sam da nikad prije nisam čula stereotip koji me toliko ispunio zadovoljstvom.

 

Doris Pandžić