Jura ju je prvi spazio. “Hej, zar ono nije Jagoda?”

“Bogami je”, pridiže se Mario. “Jeste, Jagoda je!”

Imaju pravo. Te savršene noge u crnim čarapama i čizmicama, divno dupe stegnuto crnom kožnom suknjicom što joj se njiše u ritmu koraka i pune, čvrste grudi pod crvenim puloverom… I kratko šišana crna kosa, lijepo, skladno lice, krupne oči i medne usne… To može biti samo Jagoda, nitko drugi! “Jagoda!”, povičem za njom, ali ne čuje me kroz žamor ljudi na terasi. Dižem se od stola, pružam korak i sustižem je prije no što nam se izgubi u mnoštvu. “Jagoda!”

Jagoda se okreće i pogleda me svojim predivnim očima, kao da joj treba trenutak da se prisjeti. A onda se nasmije kad me prepozna, ipak je prošlo sedam godina. “Bok, Siniša!” Pozdravljamo se, radosni zbog susreta i pozivam je za stol. Jagoda se veseli kad vidi Juru i Marija i rado sjeda među nas. Jura rukom poziva konobara. Njena nas toplina sve grije, kao da se dašak ljeta opet vratio u rujansko, već pomalo prohladno veče. Drago nam je što je tu uz nas, o da. Jer, sva smo trojica, kao uostalom i cijela muška polovica našeg 4. b razreda, potajno bili zaljubljeni u Jagodu.

Večer u Jagodinom društvu brzo prolazi. Te toliko vas dugo nisam vidjela, te čujete li se s ovim ili s onim, te što radite. A što ti radiš? Radim, u banci. Kao ekonomska savjetnica, diplomirala prije tri godine, sve u roku i s pet. Jagoda je uvijek bila odlična učenica. A mi? Što joj mi možemo reći? Jura još studira, malo honorarči, malo uči. Mario je pokrenuo neki posao, ne ide pa stane, ali se nekako gura. A ja? Kradem bogu dane, novinarim, pišem, pa opet novinarim. Krpam kraj s krajem, eto. Bit će bolje!

I već je skoro jedanaest, konobar moli da naplati. A da ovako kasno ne ide sama doma, nudimo Jagodi da je otpratimo. Odvezemo. Mario ima auto.

Kad konačno stignemo, svi izlazimo iz kola. To je malo blesava scena, nas trojica stojimo oko auta i bez riječi gledamo kako Jagoda otključava ulazna vrata. A onda kao da zastaje, premišlja se trenutak ili dva. Nije Jagoda glupa, dobro zna da nam je svima u razredu vrtjela mozgom. Osjetilo se to i u toku večeri, nisu joj promakli naši pogledi. Što pogledi, svlačili smo je očima! Uz nju smo se prisjetili svih onih trenutaka kad smo u posteljama maštali o njenoj kao ugljen crnoj kosi, veselim očima, slatkim usnama. I drkali smo na nju, natezali si batine, vrtjeli u glavi sve one scene iz pornića. Samo je pod nama, umjesto sisatih šupljeglavih plavuša, stenjala i izvijala se Jagoda, zajedno s nama jezdeći put orgazma, dahćući i jecajući, sklopljenih očiju, a desnice ruke (i ljevica, Mario je ljevak) rade sve brže i brže i tu smo! Jagoda svršava i mi svršavamo, sperma nam se slijeva preko prstiju, a kad je gotovo, kad se sve smiri, ostajemo sami u svojim sobama, u tišini noći, čeznutljivi za Jagodom.

Bila je tako jedna situacija kad smo se našli nas trojica i malo više popili. Juru je baš otkantala cura. Malo po malo, na red je u razgovoru došla Jagoda. Tad smo se međusobno ispovijedili, uz sjetne uzdahe. Bio je jedan iz 4. a: Jagoda je hodala s njim, prilično ozbiljno, njih su dvoje bili zajedno svaki slobodni trenutak. Srećković. Dok smo mi drkali, on ga je sigurno močio!

Jagodino se premišljanje pred vratima razvlači kao vječnost, a tad nam se okrene i nasmiješi. “Da popijete nešto?”, poziva nas nekim vragolastim sjajem u očima. Pogledamo se sva trojica, a onda krenemo za njom.

Stan joj je OK. Dvije sobe, dobro uređen. Jagoda ima ukus. Brzo se nalazi neko vino. Sjedamo u dnevnu sobu i pijuckamo. Jura i Mario u foteljama, Jagoda i ja na kauču. Čašu po čašu, uz još razgovora, poželim je pitati gdje je onaj njen iz 4. a, ali to mi se ne čini najboljom idejom. Nema ga i to je jedino važno.

Sad smo samo Jagoda i nas trojica. A kad joj, dok se svi smijemo na neku Jurinu dosjetku, prebacim ruku preko ramena, ne izmiče se. I kad je poljubim, onako iznenada, u obraz, ne buni se. Naprotiv, spušta čašu na pod i uzvraća mi poljupcem. Slatke Jagodine usne dotiču moje, prvo malo bojažljivo, a onda odlučnije, strasnije. Ljubimo se, Jagoda i ja, žestoko, usnama, jezicima. Slina nam se miješa, ostajemo bez daha. Slatko mi zamravinja tijelo, a kurac mi se diže kad rukom poklopim njenu dojku pod puloverom i tiskam je, mijesim i gnječim dlanom.

Jura i Mario se samo crtaju uz nas. Jura prima Jagodu za nogu i hvata je za čizmu i vuče. Izuva joj i drugu čizmu dok je Mario ljubi u vrat, rukom joj zadižući suknju. Jagoda zastenje, stisnuta među nama trojicom. To je to, podaje nam se! Bezbroj smo puta drkali na nju, a sad će nam, nakon toliko godina, dati pičke. Tko zna zašto, tko će znati žensko srce. Pred nama je noć u kojoj ćemo najzad jebati Jagodu!

Jagoda podiže ruke iznad glave i Mario i ja joj svlačimo pulover. Bacam joj se na dojke, savršene, čvrste, sputane crnim čipkastim grudnjakom, s ukrućenim bradavicama okruženim tamnim aureolama. Dok joj ih ljubim, sve onako kroz čipku, nježno trljam palcem i mijesim dlanom, Jura dolje prtlja oko zatvarača na Jagodinoj suknji. Mario vidi da je nešto zapelo, pripomaže i sljedećeg je trena Jagoda među nama samo u rublju.

Tu Jura i Mario zaključe da im je postalo vruće. I dok skidaju košulje i raskopčavaju hlače, ja polazim rukom Jagodi među noge. Kroz orošene joj gaćice milujem i mazim macu, zalazim joj prstom među usmine, utiskujem tkaninu i trljam. Njen mi nektar sladi prste, a ona se izvija pod mojom rukom i uzdiše, sva mi se predajući.

Mario se vraća u igru i otkopčava Jagodin grudnjak. Povlači joj naramenice niz ruke, košarice joj spadaju s dojki i te nam se divne sise, za kojima smo toliko žudjeli, ukazuju u punoj ljepoti. Mario se baca na njih, ljubi ih i mijesi, zadovoljno mumlajući punih usta. Ja se malo odmičem da se svučem, da oslobodim do boli propeti kurac, sputan u hlačama. Jura koristi priliku, uzdignute batine povlači Jagodine gaćice niz noge i ostavlja je samo u halterima i čarapama.

Gledam kako Jura prevrće crnu čipku među prstima, a onda si prinosi gaćice i njuši ih, sve onako vlažne od sokova. Krv mu kulja, pijevac mu se još više napinje, kao da će se razletjeti. I dok Mario mijesi Jagodine sise, Jura je hvata za dupe. Jagoda mu sama širi noge, očiju sklopljenih u napetu iščekivanju slatkog prodiranja.

A Jura je nema namjeru ostaviti na cjedilu. Prvi ju je spazio u mnoštvu i sad će je prvi jebati. Primiče se Jagodi, nadvija se nad nju, rukom grabi kurac i usmjerava joj ga put pičke. Stoji tako nad njom nekoliko trenutaka, kao ovan pred samom kapijom, spreman da udari, da provali, razvali. “Hajde”, stenje Jagoda. “Daj mi ga!”

To je sve što je Jura čekao. Jednim joj ga pokretom utjerava, umače, uvaljuje. Mario i ja nijemo gledamo pošteni Jurin pendrek kako nestaje među Jagodinim usminama, obraslim nježnim dlačicama. Naša se mala slatka Jagoda izvija kako je Jura nabija, podvriskuje od veselja na svaki centimetar što je penetrira i shvaćamo da je iz nekog, nama nedokučivog, razloga već dugo nepojebana.

A to se mora odmah ispraviti, sva se trojica bez riječi slažemo. I zato Jura jebe Jagodu iz petnih žila. Jebe je, fuka, tuca, kara, ševi, čereči. Noge joj poskakuju zrakom u ritmu njegovih nasrtaja. Unutra, van, unutra, van, a Jagoda dahće i stenje i jeca i bacaka se, do kraja se predajući svakom ubodu, unutra, van, unutra, van, uživajući u svakom poput mramora prožiljenom i tvrdom centimetru Jurine kurčine.

Gledamo, Mario i ja, tu ljepotu, Jagodu kako poskakuje na kurcu. Jura joj ga daje žestoko, u brzom ritmu, unutra, van, unutra van unutra van unutravan unutravan unutravan. Buši je, komada, rastura, razvaljuje, kao pneumatski čekić asfalt cijelog ljeta pod mojim prozorom, unutravan unutravan unutravanunutravanunutravan. Znoj mu curi leđima i kaplje s čela po Jagodinim uzbibanim dojkama. “Daj, tako!”, vrišti Jagoda u ekstazi, svakim ubodom sve bliže sladostrašću. “Ooo, da! Da! Da! Ohhh! Oh Oh OH OOHHHH!”

Kako dolazi Jagodi, tako se bliži i Juri. Jebe je i jebe i jebe, a Jagoda ga privija sebi. Obavija mu noge oko stražnjice i steže ga, a kad joj dođe, kad je opali, kad počne svršavati, lupa i Juru. Zabija ga Jagodi do kraja, do jaja, a mala ga stišće nogama da joj ne bi slučajno izmakao. Jura samo hropće i prska u nju, Jagodina ga pička muze, mlaz za mlazom vrele slatke ljepljive sperme, i muze ga i muze do zadnje kapi. Konačno Jura samo klone na Jagodino tijelo, znojan, slatko iscrpljen, ugodno ispražnjen. A kad dođe sebi, vadi ga iz Jagode, sve onako sjajnog od njenih sokova i ruši se na pod pored kauča. Jagoda ostaje ležati raširenih nogu, dlačica orošenih slašću.

Prilazi joj Mario. Ljubi je bez žurbe, liže joj vrat, pa niže, sve do dojki. Navaljuje joj na bradavice, krute, tvrde, čvrste. Razgorijeva tek na tren primirenu vatru u Jagodinoj nutrini. A Jagodi ne treba puno. Malo spretnog jezika po sisama, nestašnih prstiju među nogama, dlana što mijesi klitić među usminama i već je ponovno spremna. Mario joj šapće neka se okrene i Jagoda ga smjesta posluša. Diže dupence u zrak i Mario se nadvija nad nju i utjeruje joj ga u macu, čvrsto je držeći za guzove. Ni Marijev pijevac nije za baciti. Dobar je to komad mesa i Jagoda uživa kako ulazi u nju, polako, lagano, nježno, malo po malo, sasvim suprotno Jurinom razvaljivanju.

U par uboda Jagoda i Mario hvataju onaj iskonski ritam jebačine. Postaju uigrani, uspuhani i dobro podmazani stroj što ima samo jedan cilj: užitak, užitak i još užitka. A ja više ne mogu izdržati. U jajima mi ključa i moram se isprazniti. Ne smeta ako ispucam u prazno, iz iskustva znam da će mi onda u drugoj rundi biti još slađe. I zato grabim svog veseljka i počinjem ga natezati. Drkam na Jagodino tijelo kako se njiše pod Marijevim nasrtajima, drkam na njeno lice zgrčeno u slasti, na njene sise, na prizor kurca kako joj nestaje među usminama i opet se pojavljuje, sav vlažan i sjajan pa opet nestaje. Drkam na njihovo jecanje, dahtanje, stenjanje, puhanje i “Oh, da, daj! Tako, daj! Jebi me! Jebi, daj! OOOHHH OH OH OH OH OH!” i “Uuu, da, Jagoda! Uh, slatka mala, sočna! Ohhhh… Da! Evo ti! I još! I još! Još! Još! Još!”. Drkam Jagodi pred licem. Osjećam njen vreli dah kako mi se razlijeva po nabreklom glaviću. A onda mi ga Jagoda lizne i poljubi, sama, bez da sam joj išta rekao i opet lizne. Kao da me dodirom njezina jezika obasjava božja milost.

“Evo ti ga, srce, puši mi ga!” Primam Jagodu za lice i klizim joj kurčinom među usne. Jagoda mi ga oblizuje, fafa kurac, duda karu, puši pijetla. Moj najluđi mokri san postaje java: Jagoda, mala, slatka Jagoda mi ga puši i puši i puši, a odostraga je Mario jebe i jebe, sad sve brže, sve žešće, kare nabrekle do prsnuća. Držim Jagodu za glavu, prstiju utjeranih u kosu, a ona me dolje baca u blaženstvo, usnama i jezikom, siše i puši i vrti mi jaja među prstima.

Mario ubrzava, šljapka Jagodinom pičkom do slatkog cilja, dahće i frkće kroz nos i stenje. “Jebem te, Jagoda”, mrmlja, “Jebem te u tu tvoju slatku, sočnu, vrelu pičku, jebem te, ooohhhh! Jebem! Jebem! Oh! OHH! OOOOHHHH!” U zadnji ga čas vadi, čvrsto grabi ljevicom rukom i nateže nad Jagodinim dupetom. Sjeme poleti u mlazevima preko njenih leđa, razlije joj se po guzovima, zašprica je među nogama.

Više ni ja ne mogu. Vesela je Jagoda poprskanih leđa i guze previše čak i za karonju poput mene. Samo mi kulja, Jagodi pravo u usta, po jeziku i usnama, slijeva joj se niz bradu. Jedan je mlaz šprica preko obraza i nosa, jedan po čelu i obrvama, jedan joj rosi crnu kosu. Grabim kurac i špricam po njoj. Ni sam ne znam odakle mi toliko u jajima, ali špricam joj po licu, svu je prskam. A Jagoda ide rukom među noge i draška se prstićima, još joj samo malo treba, par nježnih dodira klitića. Kako je Mario i ja zalijevamo spermom, tako je pogađa drugi orgazam. Samo stenje i jeca i dahće među nama dvojicom, oblizujući se i požudno skupljajući moje sjeme s usana.

Konačno svo troje klonemo na kauč. Jura je već došao sebi, a ni nama ne treba dugo. Kad se oporavimo, bacamo se natrag na Jagodu.

Prvo je ja uzimam. Širim joj noge i ližem pičku, ljubim usmine, jezikom napipavam klitić i ne dam mu mira. Oblizujem ga i oblizujem. Jagodino mi stenjanje, jecanje i zapomaganje daju novu snagu. Pred slatkom mačkicom kakva je njena, smjesta se čovjeku napune jaja i nabrekne batina. I zato nabadam Jagodu na ražanj i gimnasticiram nad njom, kurca umočenog do balčaka u vrelu, vlažnu mekotu. Dajem joj ga, uzimam i opet dajem, ševim je i fukam i karam i jebem, a Jagoda svršava poda mnom, jednom, drugi put, treći, četvrti! U jednom se trenutku namršti i stisne zube, ukoči, izvije. Ubod, još jedan i onda prasne u bujici slatkih besmislica i prostota i opusti se. Samo joj nesvjesni trzaji prolaze tijelom. A mene njeno slatko lice, zgrčeno u sladostrašću, još više raspaljuje. Još je čvršće grabim za guzu i jebem je dalje, do novog orgazma i novog i novog! I onda mi samo krene, milijarde se spermića razliju Jagodinom pičkom, obliju je, zaliju, tko zna, možda i plode tu sočnu brazdu što je tako žustro orem i u koju tako slatko sijem.

Puštamo Jagodu desetak minuta, da se odmori. Onda opet Jura naskače na nju, pa Mario. Pa Jagoda klekne i ispuši nam, jednom po jednom. Pa je ližemo i ljubimo i milujemo: Mario pičku, Jura jednu sisu, ja drugu, dok ne svrši pod našim jezicima i ustima i prstima. Pa se Jura i ja složimo: on joj ga utjera u dupe, ja u macu. Jagoda malo vrišti od boli, malo stenje od užitka dok je fukamo. Tu se nađe i Mario da joj dade kurca, da mu s užitkom pofafa do zadnje kapi.

Redamo se tako na Jagodi, skoro do pred zoru: duga je i slatka noć kad se jebe Jagodu. Onda, iscrpljeni, zaključimo da je bilo dosta, da ne možemo više. Pomažemo našoj slatkoj jebačici, sve onako poprskanoj spermom, Jagodi sa šlagom, da ustane. Vodimo je do kade, kupamo i polažemo u krevet da se ispava. Sami hvatamo tek koji sat sna. Naravno, ujutro ćemo svo četvero izmijeniti telefone. Tko će na ovakvu noć čekati sljedećih sedam godina?

I znamo da ćemo i ubuduće jebati Jagodu. Pojedinačno ili sva trojica, svejedno! Kad god nam bude teško ili dosadno ili nam samo zabridi u gaćama, dogovorit ćemo se. I naći ćemo se, kod nje, kod mene, kod Marija u vikendici, kod Jure kad mu gazdarice nema doma. Skupit ćemo se, netko će već donijeti vino i jebat ćemo Jagodu.

 

Aleksandar Žiljak